Metselwerk Friesland

Als je op zoek bent naar betrouwbaar, professioneel en hoogwaardig metselwerk in Friesland, zoek dan niet verder. Ons bedrijf, Metselwerk Friesland, is de toonaangevende specialist in de regio Friesland en staat garant voor uitstekende resultaten.

Onze Diensten

Of je nu een nieuw bouwproject wilt starten of je huidige woning wilt verbeteren, ons team van ervaren metselaars is er om aan je behoeften te voldoen. We bieden een breed scala aan metseldiensten, waaronder:

  • Nieuwbouw metselwerk
  • Renovatie en restauratie
  • Gevelwerk
  • Reparatie en onderhoud

We gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat je project er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook jarenlang meegaat.

Waarom kiezen voor Metselwerk Friesland?

Met jarenlange ervaring in de industrie, hebben we een reputatie opgebouwd voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. We zijn trots op ons vakmanschap en de resultaten die we leveren. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elk project op tijd en binnen het budget wordt voltooid, en dat onze klanten gedurende het hele proces volledig tevreden zijn.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe onze metseldiensten je kunnen helpen. Of je nu een groot bouwproject in de planning hebt of gewoon wat klein onderhoud nodig hebt, we zijn er om je te helpen. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen je visie tot leven te brengen.

ADRES
Cedelshof 41 9298 SB.
Kollumerzwaag
BERIJKBAAR
Maandag – Vrijdag
07:00 uur – 18:00 uur
Zaterdag – Zondag – Gesloten